Állatorvosi Podcast


A kurzusról

Podcast nyelve: Magyar

Harmadik epizód:
2024.03.21-én 20:00-tól beszélget Dr. Hegedűs György-Tamás, Dr. Bánfi András, Dr. Olaszy Krisztián és Madarász Noémi feltárják, hogyan válhat valaki jó gyakornokká, mely tárgyak fontosak a rendelői munka előtt, a külföldi tapasztalatok szerepét, és milyen kompetenciákat várnak el a frissen végzettektől.

Második epizód:
2024.03.08. 15:00
-tól beszélgetés Madarász Noémi volt HÖK elnökkel, feltárjuk a friss állatorvosok munkaerőpiaci kilátásait, álláskeresési stratégiáikat és a külföldi tapasztalatok jelentőségét.

Első epizód:
2024.02.08. 15:30-tól beszélgetés Dr. Pásztor Szabolcs országos főállatorvossal az ENAR-ról és a 148-as támogatásról

 

Állatorvos szemmel: Közéleti témák, építő párbeszédek.

Elindítjuk állatorvosi podcastunkat, amelynek házigazdája Dr. Hegedűs György-Tamás lesz. Olyan platformot hozunk létre, ahol az állatorvosok és a szakma iránt érdeklődők mélyebb bepillantást nyerhetnek az állatgyógyászat és az állatorvosi közélet legaktuálisabb kérdéseibe.

Csatlakozzon hozzánk, és merüljön el a szakmai beszélgetésekben, amelyek mélyebb áttekintést nyújtanak az állatorvosi gyakorlatról és az ágazat változásairól. Olyan elismert szakemberek lesznek vendégeink, mint például Dr. Pásztor Szabolcs, az országos főállatorvos és Madarász Noémi, a HÖK elnöke és még sokan mások, akik megosztják velünk a szakma kihívásait, sikereit és az állatorvosi közélet legfontosabb eseményeit.

Tarts velünk, amikor a legfrissebb jogszabályokról, technológiai fejlesztésekről és a szakma jelenéről és jövőjéről vitázunk, miközben elemző beszélgetéseink mélyebb betekintést kínálnak a szakma átalakulásába és az állatgyógyászat jövőjébe.

A podcast részek élőben vágatlanul is hallgathatók lesznek, valamint visszahallgathatók a későbbiekben. Iratkozz fel még ma, hogy részese lehess a szakmai párbeszédnek és a közösségépítésnek az állatorvosi szakmában!

 

A kurzus tartalma

Állatorvosi Podcast

2024.02.08. Beszélgetés Dr. Pásztor Szabolcs országos főállatorvossal
2024.03.08. Beszélgetés Madarász Noémi volt HÖK elnökkel
2024.03.21. Beszélgetés Dr. Bánfi Andrással, Dr. Olaszy Krisztiánnal és Madarász Noémival
Ingyenes
W0082
Magyar
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk